Rodoslovno i hrvatsko jučer, danas i sutra

O nama

UVJETI KORIŠTENJA

Dobrodošli na web stranice rucevic.net

Vlasnik Ručević Božidar

email bozidar.rucevic@zg.t-com.hr

Domena / web stranica je u vlasništvu Ručević Božidar

Korištenjem bilo kojeg dijela web stranice rucevic.net smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice i prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice na vlastitu odgovornost.
Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje rucevic.net i zajedno s našom Politikom privatnosti i Politikom kolačića reguliraju odnos web stranice rucevic.net i Vas kao korisnika informacija.

Rucevic.net polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale).
Sadržaj koji je objavljen na stranicama rucevic.net smije se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za vlastitu uporabu uz navođenje izvora i uz poštivanja autorskih prava. Neovlašteno korištenje bilo kojeg sadržaja s web stranice rucevic.net , bez dozvole vlasnika, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

web stranice rucevic.net sastoji se od vlastitih sadržaja, besplatnih sadržaja te linkova na vanjske stranice. Sve sadržaje web stranice rucevic.net koristite na vlastitu odgovornost i web stranice rucevic.net ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Dopušteno je stavljati poveznicu web stranice rucevic.net ili njenog sastavnog dijela na druge stranice.

IZMJENE UVJETA KORIŠTENJA
web stranice rucevic.net zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internetskim stranicama.